Om Vitani

Vitani er blandt de mest erfarne i branchen

Vitani er eksperter inden for IoT

Selvom IoT endnu er et grønt emne er det oplagt for Vitani at tage skridtet og bygge det ovenpå vores i forvejen mangeårige erfaringer indenfor understøttelse af professionel energiledelse og bygningsoptimering. 

Vitani er mere end bare IoT løsninger

Vitani er din vej til smarte og integrerede bygninger på tværs af vores tre forretningsområder og mere end et årtis erfaring. Læs mere på Vitani Group eller gå direkte til en af vores forretningsområder herunder. 

Security Management

Vitani Security er din samarbejdspartner og dit sikre valg til moderne sikringsløsninger.
I mere end et årti har vi hjulpet virksomheder med at skabe kundetilpasset adgangskontrol løsninger baseret på åbne standarder.

Energy Management

Vitani Energy Systems har med OMEGA platformen innovative IoT løsninger til bygningsmonitorering, fjernaflæsning og visualisering. Vi er din vej til professionel energiledelse, energiovervågning, space management, CSR-rapportering og skatte- og afgiftsdokumentation.

Building Management

Vitani Building Control kan med mange års CTS erfaring reducere dit energiforbrug, energispild samt dine ressource omkostninger. Bygningsautomation, der er baseret på lige netop dine behov, optimerer og gør din bygning intelligent.